Destek Eğitim Odası Kaç Saat Ek Ders


Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca branş öğretmenlerine, 15 saat maaş karşılığı olan ders yükünün üzerine, 6 saat zorunlu ek ders kapsamında Destek Eğitim Odasında görev verilebilir. Branş öğretmeninin istemesi durumunda, 15 saat maaş karşılığı ve 6 saat zorunlu ek dersin üzerine, 9 saat daha Destek Eğitim Odasında ek ders görevi verilebilir.
Destek Eğitim Odası ek derslerinin fiyatları kişinin ihtiyaçlarına ve dil konusunda uzmanlaşmak istediği alana göre değişmektedir. Genel olarak, bir saatlik özel ders ek dersi 25-50 TL arasında değişebilir. Fiyatlar, öğretmenin deneyiminin ve niteliklerinin ne olduğuna, öğretilecek materyalin derinliğine ve diğer sebeplerin etkisine göre değişebilir.

Bu öğretmenlerden Destek Eğitim Odasında(%25 artırımlı) görev yapanlara %15 vergi dilimine göre gündüz net 49,18 lira, gece net 52,70 lira ödeme yapılacaktır. DYK'de görev alanlara ise %15 vergi dilimine göre gündüz net 78,69 lira ve gece(hafa sonu) net 84,31 lira ödeme yapılacaktır.
Destek eğitim odasına bağlı bir öğretmenin verdiği dersin süresi her okulda ve her öğrenci için farklılık gösterebilir. Bazı öğretmenler bu tür özel eğitimdeki öğrencilerle bire bir ders verebilecekleri haftalık 2 ila 3 saatlik bloklar oluşturabilirken, diğerleri haftada 6 ila 8 saat arasında görev yapabilir. Her bir durumun kendine özgü koşulları olacağından, öğretmenin verdiği ders süresi en uygun şekilde seçilir.

kaç saate kadar görev alabilir ve ücretlendirme nasıl yapılır? görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir.
Hayır, Destek Eğitim Odası öğrencilerin yıllık not ortalamalarınıza puan vermiyor. Ancak, sınavlardan başarılı olmanız ve Destek Eğitim Odasına katılmanız durumunda kurs geçme notunuza ek puanlar alabilirsiniz.

"Zorunlu hizmetini tamamladıktan sonra, öğretmen orada kalırsa, onlara da ek hizmet puanı vereceğiz. Burada öğretmenin, birinci yıl için yüzde 25, ikinci yıl için yüzde 50, üçüncü yıl için ise yüzde 100 hizmet puanı artırılacak. Bu özellikle puanı yüksek olan okullarda görev yapan öğretmenlerimize avantaj sağlayacak.
30 saat, beş çeyrek saatten oluşur. Günlük 24 saat, bu da 4 çeyrek saat demektir. 30 saat, 8 çeyrek saatin birkaç dakikadan oluşan toplamıdır.

Buna iyep,evde eğitim vs dahil değildir. YAni 40 saat aşılabilir ve ücreti ödenir. 30 saat dersi olan branş öğretmeni BEP yapamaz. 21 saati var ise 9 saate kadar BEP yapar. 10 saate kadar Halk Eğitim Kurslarında Görev alabilir.
Hayır, Destek Eğitim Odası 40 saate dahil değildir.

Bir Öğrenci Destek Eğitim Odasında Haftada Kaç Saat Eğitim Alabilir? Öğrencinin destek eğitim odasında alacağı haftalık ders saati, haftalık toplam ders saatinin %40'ını aşmayacak şekilde planlanır.
Destek eğitim odası, platform tarafından verilen maksimum 24 saate kadar verilir.

Okul yöneticileri aylık karşılığı girmek durumunda oldukları ders görevlerini tamamladıktan sonra, hafta- da 6 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Okul yöneticilerinin aylık karşılığı dışında Destek Eğitim Odalarında girdikleri derslerin ek ders ücreti %25 artırımlı ödenir.
Evet, bir öğretmen saat dersi olan destek odası açabilir. Ancak, bulunduğu okul veya kurumun öğretmenlerin destek odalarını açma kurallarına uyması gerekmektedir. Örneğin, destek odasının amacının ne olduğunu, personelin öğrencilerle nasıl iletişime geçeceği, kullanılacak kaynakların hangileri olduğu ve öğrencilerin yararlanmalarına yönelik kuralları belirlemek gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu kurallara uyularak uygun bir destek odası açılabilir.

Örnek: Haftada 25 saat ders okutan bir branş öğretmeni en fazla 5 saat destek eğitim odasında görev alabilir. 12 saat okutan bir branş öğretmeni 18 saat destek eğitim odasında görev alabilir. 30 saat okutan bir branş öğretmeni destek eğitim odasında görev alamaz.
Destek eğitim odası ek dersi maaş karşılığı olarak sayılmaz; ancak, bağımsız çalışan bir destek eğitmeni aldığınızda, eğitim için uygulanan tarifeler doğrultusunda ücret alabilirsiniz. Eğitim odasına dahil edilmek için, özel eğitim hizmetlerinin yerel okul merkezlerinden ve başka kurum ve kuruluşlardan alınması gerekebilir.