Aöf Gis


Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Kimlik Kartı olan ücretli, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlerimiz ile akademisyenlerimiz artık kurumlarına gitmeden https://gis.osym.gov.tr adresinde bulunan "E-Devlet ile Kayıt Ol" butonu vasıtasıyla Görevli İşlemleri Sistemine kayıt olabileceklerdir.
GISE'yi kullanmak için öncelikle giriş sayfasına erişim sağlamanız gerekmektedir. Ardından kayıt oluşturmak için "Hesap Oluştur" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Burada kullanıcı adı, e-posta adresi ve şifrenizi girin. Ardından sizden istenilen diğer bilgiler istenecektir. Bu bölümleri doldurduktan sonra "Kayıt Ol" butonuna tıklayın. Kayıt işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra içeriğe erişebilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi AÖF 2022-2023 akademik takvimi belli oldu. Açıklanan takvime göre, AÖF güz dönemi ara sınavı 10-11 Aralık 2022'de yapıldı. Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi dönem sonu sınavı ise 21- 22 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Gıs, Ankara'daki gıda malzemelerinin kullanım zamanlarına bağlı olarak değişir. Bazı durumlarda, bir süre sonra bozulmaya yatkın olan ürünler aylık olarak alınırken, diğerleri de haftalık veya günlük olarak alınabilir.

Yapılan duyuruda yer alan bilgilere göre AÖF Salon Başkanı 200 TL, Bina Sorumlusu 280 TL, Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı 230 TL, Gözetmen ise 170 TL görev ücreti alacak. AUGİS İŞLEMLERİ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN!
Anadolu Gıda Ücretleri, ücretin miktarından ve anlaşmaya göre değişmektedir. Ücret miktarı, bireye özel olarak hesaplanmıştır. Bazı temel kriterlerden bahsedilecek olursa, çalışanın mesleği, ücretin yapılacağı bölge, çalışma deneyimi, zamana bağlı ücret artışları gibi parametreler dikkate alınmaktadır. Ayrıca arzu edilmesi durumunda çalışana özel verilen ek primler veya özel teşvikler de ücret miktarını etkileyebilmektedir.

Kimlik numaranız ve Cep Şifreniz ile sisteme giriş yapınız, Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden sınavlara, AÖF Merkezinin yapmış olduğu ilgili tarihlerdeki sınavlara tıklayarak SINAV -> BAŞVURU YAP -> SINAVA GİRİŞ işlemlerinden geçerek sınavlarda görev almaya hak kazanmış olmaktasınız.
Görevli olmak için öncelikle belirli bir konuda yeterli bilgi ve deneyim sahibi olmalısınız. Unutulmamalıdır ki, görevlilerin performansı kaliteli hizmet sağlamalarına bağlı olarak önemli derecede değişiyor. Bir görevli olmak için ilk adım, sizi görevi yerine getirmenize yardımcı olacak belirli yetkinlikler kazanmaktır. Örneğin, bir servet uzmanı olarak çalışmak isterseniz, zamanınızın bir kısmını, finansal konulara dair okumaları ve eğitim almaya ayırmanız gerekir. Bir görevli olarak, insanlarla iletişimi kurmak ve diğer insanlarla uyumlu çalışmak da çok önemlidir. İyi iletişim becerileri ve diğer insanlarla etkileşim kurma tecrübesi, genellikle istenen özellikler arasındadır. Görevli olmak, yönetim becerilerini geliştirmenize ve kendinizi geliştirmenize de yardımcı olacaktır. Bilinen birçok görevi organize edebilme ve herhangi bir durumda doğru kararları alma becerileri için profesyonel desteğiniz olsun. Son olarak, bir görevli olarak karşılaşacağınız zorlukların farkında olmanız ve müşterilerinizin her zaman doğru hizmeti almalarını sağlamaya çalışmanız gerekir. Görevli olarak, mükemmeliyetçi olmalısınız ve müşterilerinizin memnuniyetini her zaman ön planda tutmalısınız.

AUGİS Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin gerçekleştirdiği sınavda görevli olmak isteyen öğretmenlerin kullandığı sistemdir. AUGİS açılımı Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi'dir. Yapılan sınavlarda görevli olmak isteyen öğretmenler AUGİS sitemine kayıt olarak görev talebinde bulunabilirler.
Görev alabilecek kişiler arasında; işletmeciler, liderler, öğrenci liderleri, kamu personeli, sivil toplum örgütü gönüllüleri, politikacılar ve diğer profesyoneller yer alabilir.

Herhangi bir Yüksek Öğretim Kurumunda memur olarak çalışan kişiler de bu göreve atanabilir. Bu gruptaki görevlendirmelerin hepsi http://gis.osym.gov.tr üzerinden tercih alınarak gerçekleştirilir. Sınav Koordinatörlüğündeki en üst akademik unvandan başlanarak yapılır.
Memur olarak görev alabilmek için Sınav ve Yükseköğretim Kurumları tarafından belirlenen özel şartları taşıyor olmak gerekmektedir. ÖSYM tarafından düzenlenen sınavlara girerek başarılı olup, yükseköğretim kurumlarının belirlediği diğer adaylar arasında listeye girilmesi gerekecektir.

Yaz okulu sınavları ise 19 Ağustos 2023 günü gerçekleştirilecek. AÖF sınavlarına girecek öğrencilerin derslerden başarılı sayılması için ders başarı puanlarının 35 veya üzeri olması gerekir. Ders başarı puanı ara sınavın % 30'u, dönem sonu sınavında %70 i alınarak hesaplanır. Peki AÖF geçme notu kaç?
Aöf Ders Geçme Notu, üniversite mezunlarına göre değişmektedir. Örneğin, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olan öğrenciler için ders geçme notu 50'den fazla olmalıdır. Kendi üniversitenizin mezunları için ders geçme notu kaç olması gerektiğini öğrenmek için en iyi yol, üniversite web sitesinde bulunan akademik bilgiler bölümünü ziyaret etmektir.

Örgün öğrenci iseniz bağlı bulunduğunuz fakültenin öğrenci işlerinden yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi iseniz AÖF bürolarına giderekyeni şifre talebinde bulunabilirsiniz.
Gıs şifresi, kullanıcının Gıs adı ya da e-posta adresiyle bağlantılı bir hesaba sahip olması durumunda çevrimiçi bir şekilde alınabilir. Gıs’tan şifre sıfırlama işlemi gerçekleştirmek için en basit yol, Gıs web sitesinden giriş yapmak ve buradan “Şifremi Unuttum” sekmesini tıklamaktır. Bu işlemi takip ederek Gıs tarafından gönderilen bir onay kodunu kullanarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Ayrıca Gıs hesabınızla ilişkili telefon numarasına bir şifre sıfırlama bağlantısı da gönderebilirsiniz.